Til nå har jeg hatt ulike grupper på Facebook med trening og kosthold. Det kommer jeg nå til å overlate til andre kostholds og treningsentusiaster, for fremover kommer jeg til å fokusere mer på det som har med tankegangen vår å gjøre –  mentoring eller coaching, for det er på dette området jeg ser at jeg kan gjøre den største forskjellen for folk. Men ønsker du å ha PT timer med meg, jobber jeg fortsatt på EVO Konnerud i Drammen altså, det er kun det jeg tilbyr online som endrer retning.

Jeg har erfart mer og mer at når vi ikke helt får til den sunne livsstilen vi ønsker oss dreier det seg veldig ofte om tankene våre, og ikke mangel på kunnskap. Det florerer jo av informasjon på internett og i bøker om kosthold og trening, og mye av informasjonen er motstridende, så mange føler seg overveldet og vet ikke helt hvor de skal begynne. For eksempel har jeg mange kunder som bare vil ha den rette matplanen for å gå ned i vekt, men det er tusenvis av matplaner tilgjengelig på internett, så hadde det vært så enkelt hadde vi alle hatt den vekten vi ønsker. Når vi følger en matplan, er vi ofte enten av eller på denne planen, og når vi er ferdig med den er det mange som går tilbake til sånn de spiste før uten å ha fått endret vaner eller lært noe om hvordan de skal få det til på egenhånd.

Ønsker man å gjøre en varig livsstilsendring dreier det seg mer om å se noe nytt slik at man får en klarhet og blir helt bevisst på hvorfor man ønsker å gjøre en endring. og man slipper å måtte stole på at man har viljestyrke, disiplin og motivasjon til en hver tid. 

Det er ingenting i veien for å få hjelp av for eksempel en ernæringsfysiolog altså. Jeg som i hele mitt liv har slitt med mat intoleranser og oppblåsthet går faktisk akkurat nå på et nettkurs hos en ernæringsfysiolog og lærer meg om kosthold som styrker og renser kroppen vår, og er bra for tarmen vår. Kurset handler blant annet om å drikke kefir, spise sur mat som surkål, og koke kraft for å på den måten få en mage som tåler litt mer.  Men for å ha et ønske å gå på et slikt kurs har jeg først hatt en innsikt. Jeg har sett noe nytt om at det istedenfor for å kutte ut massevis av mat jeg ikke tåler, og ha masse tanker og frustrasjon rundt det, vil det være smartere å spise på en måte som er oppbyggende for en sensitiv mage.

Og det er nettopp dette jeg ønsker å hjelpe folk med – å se noe nytt, eller få klarhet eller innsikt på alle områder i livet, og oppleve mindre stress og frustrasjoner, og dermed få bedre resultater. 

Du kan se mer på nettsiden min som jeg nå i dag publiserer, om hvilken bakgrunn jeg har som coach, og hvordan jeg jobber, men jeg oppsummerer her:

Jeg jeg starter nå et gratis nettsamfunn på  Facebook:

Den evige kabalen  De fleste jeg snakker med beskriver en evig kabal som skal gå opp hver dag med jobb, levering og henting i barnehage, trening, fritidsaktiviteter osv… Så denne er for deg som har det travelt, kanskje føler deg stresset, og ønsker å være en god mamma eller pappa samtidig og samtidig gjøre det bra karrieremessig, og også ønsker å få tid til å trene oppi det hele også.

I gruppen vil jeg holde livesendinger på Facebook innen ulike temaer, og dele mye spennende med dere.

Jeg tilbyr selfølgelig også 1-1 coaching via Skype. Du kan ta kontakt med meg her for å få en gratis coachingsamtale for å få en opplevelse av hvordan det vil være å jobbe med meg.