ENKLERE ENN VILJESTYRKE

Synes du det er vanskelig å få kontinuitet i treningen?
Føler du ofte at du mangler motivasjon og viljestyrke?

Har du liten tid til å lage sunn mat?

Trøstespiser du i blant?
Føler du at tiden ikke strekker til, og opplever du stress og dårlig samvittighet over alt du burde gjøre men ikke alltid rekker, eller blir du overveldet av all den motstridende informasjonen om hvordan man bør spise og trene?

Ønsker du et treningsopplegg som passer inn i livet ditt, sånn at det ikke krever så mye å få det unnagjort?

Vil du ha gode resultater uten å måtte trene lange økter mange ganger i uken, og følge en kjedelig matplan?

Hadde det vært enklere for deg å trene hvis du følte deg tryggere på at det du gjorde var riktig?
Skulle du ønske at du hadde mer energi og overskudd til å leke med barna eller til å få bedre resultater på jobb? Eller at du var slankere, sunnere eller sterkere?
Ønsker du å føle mindre stress?
Vil du trene på en måte du liker, og lage sunn mat som ikke tar for mye tid?

Dette kan du gjøre på en måte som er mye enklere enn å vente på viljestyrken og motivasjonen. Du vil oppleve bedre resultater, mer lyst til å trene og spise sunt, mye mindre stress og mer ro og klarhet.

 Jeg jobber ved hjelp av tre enkle prinsipper om hvordan tankene våre fungerer. Vi trenger ingen teknikker for å endre tankene våre, eller å presse oss til vi blir utslitt slik som mange gjør. I samfunnet vårt er det vanlig å kjøre på og gi alt for å få et resultat, men mange oppnår da bare å komme inn i en ”alt eller ingenting” runddans.

Hvordan fungerer det?

Meld deg først på nedenfor for å få en gratis samtale slik at du får en opplevelse av hvordan det vil være å jobbe med meg. Vi kan jobbe sammen både i kortere og lengre tid, og i hovedsak vil vi ha samtaler på skype eller Zoom, så du kan befinne deg hvor som helst i verden.

Du kan få et skreddersydd treningsopplegg hvis du ønsker det, og vi jobber med å endre vanene dine sånn at det blir oppleves mye enklere å ha gode rutiner på trening og kosthold.

Pris: kr 2.490,- per mnd. Da har vi 2-3 samtaler i løpet av en mnd i 1-2 timer per samtale. 

Ta kontakt med meg for å få en gratis coachingsamtale